ΙΩΑΝΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Πλαστικός Χειρουργός Ιωάννα Σπυροπούλου

Επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής,  αυξητικής στήθους,  λιποαναρρόφησης, ρινοπλαστικής, κοιλιοπλαστικής, επεμβάσεις αισθητικής και  επανορθωτικής χειρουργικής. Γύρω από αυτές, αλλά και περισσότερες έννοιες υπάρχουν πολλά  θέματα που ο καθένας ζητά περισσότερες πληροφορίες.

Στον ιστοχώρο μου κάθε ενδιαφερόμενος αλλά και ο μη ειδικός γιατρός μπορεί να λάβει απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα σχετικά με την Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική όπως τι είναι και που απευθύνεται η Ρινοπλαστική, η Ωτοπλαστική, η λιποαναρρόφηση, η κοιλιοπλαστική,η Μαστοπλαστική (ανόρθωση, σμίκρυνση μαστού, μεγέθυνση μαστού η αυξητική μαστοπλαστική, επανόρθωση μετά μαστεκτομή). Θα γνωρίσει τη Βλεφαροπλαστική (ρυτιδεκτομή), το Lifting προσώπου, την εφαρμογή των Laser αλλά και τα εγκαύματα και τους δερματικούς όγκους.

Η πλαστική χειρουργική εμφανίστηκε στη ζωή μας πριν από μερικές δεκαετίες. Την πρωτογνωρίσαμε σαν μύθο και μαγεία, που αφορούσε όμως λίγους, διάσημους και πλούσιους σε χώρες με υψηλό βιοτικό επίπεδο. Αργότερα τη συναντήσαμε στην τηλεόραση να επεμβαίνει στο σώμα και στο πρόσωπο αγαπημένων ηθοποιών που φαίνονταν έτσι πιο νέοι και πιο δροσεροί.

Σήμερα, ο υπέροχος αυτός κλάδος της Ιατρικής, η Πλαστική Χειρουργική, είναι δίπλα μας, αποσκοπώντας στο να βελτιώσει τα μικρά ή μεγαλύτερα ψεγάδια στο σώμα και στο πρόσωπο, συμβάλλοντας έτσι σε μία καλύτερη ψυχική διάθεση και σε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ακολουθεί παρουσίαση των πλέον συχνών αισθητικών και επανορθωτικών επεμβάσεων με πολλές φωτογραφίες όλες από το προσωπικό μου αρχείο συνοδευόμενες από κείμενο που εξηγεί τις ενδείξεις και τη διαδικασία κάθε χειρουργικής επέμβασης.

Μέλος της Εταιρείας Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής   Ιωάννα Σπυροπούλου

Πλαστική Χειρουργός